Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мазь дбайлива доярочка
Зовнішньо для лікування корів та кіз при царапинах, порізах, опіках, тріщинах, обмороженнях шкіри, вимені, дійок; дерматитах, викликаних нестачею вітаміну А; екземах, викликаних порушеннями обміну речовин.
Однорідна мазь від білого до світло-жовтого кольору із запахом ромашки.
Фармакологічні властивості:
Екстракт квітів ромашки має антимікробну, протизапальну та місцево знеболювальну дії.
Вітамін А - жиророзчинний витамин, який проникає в тканини шкірного покриву і впливає на процеси регенерації шкіри та слизових оболонок.
Вітамін Е — жиророзчинний витамин, який має антиоксидантну дію, стимулює дихання шкіри, зміцнює мембрани її клітин, активізує всмоктування витамину А.
Гліцерин — у невеликій кількості увлажнює шкіру і робить її еластичною.
Препарат сприяє пом'якшенню шкіри, підвищенню еластичності, опору, до патогенних мікроорганізмів; має регенеруючі властивості при лікуванні уражень поверхневих куль шкіри.
Застосування:
Зовнішньо для лікування корів і кіз при царапинах, порізах, опіках, тріщинах, обмороженнях шкіри, вимені, дійок; дерматитах, викликаних нестачею вітаміну А; екземах, викликаних порушеннями обміну речовин.
Мазь використовують для щоденного догляду за вименем лактуючих тварин; як гігієнічний засіб для профілактики маститу, тріщин вимені; підвищення еластичності шкіри вимені та дойок; комплексного лікування маститу; харчування шкіри при масажі м'язів, зв'язок, сухожиль і суглобів. Використання мазі при ручному доїнні робить процес комфортним для тварини, а тому продуктивнішим завдяки кращій молоковіддачі. Під час ручного доїння мазь проникає в шкіру доїк та забезпечує їхнє харчування та захист від подразнень.
Дозування:
Зовнішньо. Мазь наносять після доїння і втирають у уражені ділянки шкіри 1-2 рази на добу. і злегка втирають.
Протипоказання: Не встановлені.
Застереження: Не має.
Полімерні контейнери або ламінатні туби по 20; 50; 100 р.
Зберігання:
Сухе темне приміщення, що добре вентилюється, на стелажах при температурі від 4 °С до 25 °С.
Не зберігати разом із харчовими продуктами.
Термін придатності – 1 рік.