Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ваш кіт - справжній кулінарний поціновувач, який любить різноманітність у стравах, і Ви завжди шукаєте нові комбінації та рецептури, щоб дивувати і задовольняти його вишуканий смак. Ось чому GOURMET Gold® створив «Ніжні Биточки», смачну лінійку, приготовану з високоякісних інгредієнтів з текстурою биточків, що обов’язково сподобається вашому улюбленцю. GOURMET Gold® «Ніжні Биточки» з індичкою та шпинатом – це делікатно нарізані шматочки з індичкою, з додаванням шпинату, приготовані у смачному соусі. "Ніжні биточки" - рецепт, створений для того, щоб Ваш кіт смакував кожен шматочок.
Всі рецепти GOURMET® Gold не містять доданих штучних ароматизаторів.
• 100% повнораціонний корм для дорослих котів
• Вишуканий смак, який вподобають навіть найвибагливіші коти
• Виготовлений з високоякісних інгредієнтів
• Клас корму супер преміум
• Виготовлено у Франції
Склад: м`ясо та субпродукти тваринного походження (27%, з яких індички 13%), екстракти рослинного протеїну, риба та продукти переробки риби, овочі (0.45% дегідратованого шпинату, що еквівалентно 4% шпинату), цукри, мінеральні речовини.
Поживні кормові добавки: МО/кг (IU/kg): вітамін А: 900; вітамін D3: 137; мг/кг (mg/kg): сульфат заліза: (Fe: 10): йодат кальцію: (I: 0,25); сульфат міді: (Cu: 0,9); сульфат марганцю: (Mn: 2.0); сульфат цинку: (Zn: 18.6); таурин: 560. Ароматизатори.
Поживні речовини: протеїн: 17%; жир: 4%; сира зола: 2%; сира клітковина: 0.5%. Волога: 74%.
Дорослому коту середньої ваги (4 кг/kg) рекомендовано давати 2-3 банки на день, щонайменше за 2-3 прийоми їжі. Середня добова норма розрахована для помірно активних котів за нормальної температури оточуючого середовища. Добова норма може змінюватись в залежності від індивідуальних потреб кота та має бути адаптована таким чином, щоб зберегти його струнку статуру. Подавати корм кімнатної температури. Свіжа чиста питна вода повинна бути доступною тварині у будь-який час.
Зберігати корм у сухому прохолодному місці.
Дату "Вжити до", дату виробництва, номер партії — див. на дні паковання.